Az Orvosi Gyakorlati Szexológiai Magánrendelésről


Dr Tóth EmeseDr. Tóth Emese orvos-szexológus

1964-ben született Debrecenben. Orvosi diplomát 1991-ben szerzett, a Debreceni Egyetemen. Ezután pathológiai, biokibernetikai, szexológiai, művészeti és spirituális tanulmányokat is folytatott. Oroszországban 2015-ben akadémikusi címet szerzett.

2001-re dolgozta ki és indította el az Orvosi Gyakorlati Szexológiát, ezen belül a szexuális zavarok gyógyszermentes terápiáját, az egycsapásra híressé vált “Orgasm Service” tréninget. Rendelésére akkoriban 98%-ban olyan nők, férfiak és párok jártak, akik a magánéletükbe senkit sem szerettek volna bevonni. Az újfajta rendelés hallatán azonban azonnal bizalmat szavaztak, és bejelentkeztek.

Ugyanebben az időben robbantak be a potencianövelő tabletták is, melyeket rideg és zsúfolt rendelőkben, nem eléggé diszkréten kezelve írtak fel receptre. Ráadásul sokaknak nem vált be, így ők is felkeresték a klinikát.

A Doktornő munkássága több 15 éven át intenzíven zajlott a médiában is, és az ott megjelent régebbi cikkei és online tanácsai, valamint szereplései egy része is megtalálhatók még a weben. 2015-től évekig az USA-ban élt, és ekkor magyarországi tevékenységét is megszüntette. 2018 -tól dolgozik újra.

Volt páciensei, nők és férfiak, elégedetten tovoztak. Úgy fogalmaztak, hogy pontosan azt kapták meg, amit kértek. Nemcsak meggyógyultak azonban, hanem megtanulták az OS tréninget is, amivel azóta is képesek önállóan karbantartani a saját szexuális egészségüket és teljesítményüket, férfiasságukat és nőiségüket. A mindössze 10 órás személyi tréningen hetek alatt születik meg a várt siker.

A személyi tréningre mobilon foglalhatsz időpontot: +36 30 627 1414

Orvosi Gyakorlati Szexológiai Rendeléseink

  • Rendelői személyi tréning: 50.000 Ft/ 2 óra

  • LIVE online tréning: 25.000 Ft/óra

  • Emailezés: 16.700 Ft/ email

Levelezési cím: emesetothmd@icloud.com

Online a minimális megrendelés: 50.000 Ft, itt: http://www.orgasmservice.com/book/orvosi-rendeles/

Szeretettel várunk!

ONLINE VÁSÁRLÁS

A Doktornő könyve megrendelhető itt, az oldalunkon található webshopban.