Az Orvosi Gyakorlati Szexológiai Magánrendelésről


Dr Tóth EmeseDr. Tóth Emese orvos-szexológus

1964-ben született Debrecenben. Orvosi diplomát 1991-ben szerzett, a Debreceni Egyetemen.

Ezután pathológiai, kibernetikai, szexológiai, művészeti és spirituális tanulmányokat végzett Oroszországban, ahol 2015-ben akadémikusi címet is szerzett.

2001-re dolgozta ki és indította el az Orvosi Gyakorlati Szexológiát, ezen belül a szexuális zavarok gyógyszermentes terápiáját, az egycsapásra sikeressé vált “Orgasm Service” programot. Rendelésére akkoriban 98%-ban olyan emberek és párok jártak, akik addig nem hittek abban, hogy mások tudnának nekik segíteni, és nem is szerettek volna belevonni senkit.

Ugyanebben az időben robbantak be a potencianövelő tabletták is, melyeket rideg és zsúfolt rendelőkben, nem eléggé diszkréten kezelve írtak fel receptre. Ráadásul sokaknak nem vált be, így azok is felkeresték, akik már ezekkel is megpróbálkoztak.

A Doktornő munkássága több mint tíz éven át intenzíven zajlott a médiában is, és az ott megjelent régebbi cikkei és online tanácsai, valamint szereplései egy része is megtalálhatók még a weben. 2015-től évekig az USA-ban élt, és ekkor magyarországi tevékenységét is szüneteltette. 2018 -tól folytatja budapesti rendelését is.

Volt páciensei, nők és férfiak, nemcsak meggyógyultak, hanem megtanulták tőle az OS tréninget is, amivel azóta is képesek önállóan karbantartani a saját szexuális egészségüket és teljesítményüket, férfiasságukat és nőiségüket. A mindössze 10 órás privát programon hetek alatt siker születik.

A Doktornő könyve megrendelhető oldalunkon keresztül, kiszállítással is, vagy személyesen is átvehető a rendelőben.

Az OS rendelésen megkapható gyakorlati segítségre ezen a mobilszámon foglalhatsz időpontot:

+36 30 627 1414

A rendelés díja 50.000 Ft + Áfa/fő/óra. A befizetés online vagy a helyszínen is lehetséges.

Szeretettel várunk!

ONLINE VÁSÁRLÁS